MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Miratohen dy projektligjet e propozuara nga Ministri Faton Peci 2021-11-10 Prishtinë, 10 nëntor 2021 - Në mbledhjen e Qeverisë të zhvilluar sot gjatë ditës, me propozimin e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, nga kabineti qeveritar u miratuan dy projektligje, Projektligji për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, si dhe Projektligji për Pije të Forta Alkoolike. më shumë
Sigurimet në sektorin e bujqësisë, objektiv i zhvillimit ekonomik 2021-11-09 Prishtinë, 09 nëntor 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Faton Peci, mori pjesë sot në lansimin e Projektit për Financimin dhe Sigurimin Bujqësor në Kosovë të IFC-së dhe Shoqatës së Bankave të Kosovës, ku u prezantuan synimet dhe qëllimet e këtij projekti. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31