MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kosova dhe Kroacia do të thellojnë bashkëpunimin në sektorin pyjor 2022-02-10 Prishtinë, 10 shkurt 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci i shoqëruar nga Zëvendës Kryeshefi i Agjencisë së Pyjeve të Kosovës, Bekim Hoxha gjatë vizitës zyrtare në Republikën e Kroacisë, kanë takuar Drejtorin e Përgjithshëm të Ndërmarrjes Publike për Menaxhimin e Pyjeve të këtij shteti,... më shumë
Ministri Faton Peci merr pjesë në punëtorinë për planifikim strategjik 2022-02-06 Me iniciativë të Zyrës së Kryeministrit, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Faton Peci së bashku me anëtarë të kabinetit të tij, gjatë ditës së sotme para Kryeministrit Albin Kurti prezantuan të arriturat dhe sfidat nga viti i kaluar, si dhe planet strategjike dhe operacionale për vitin 2022. më shumë
MBPZhR, APK dhe FAO diskutojnë masat për mbrojtjen e shëndetit të pyjeve dhe prodhimin e fidanëve pyjor me farë vendore 2022-02-04 Prishtinë, 03 shkurt - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Agjencia Pyjore e Kosovës me mbështetjen e programit për pylltari që po e zbaton FAO, kanë prezantuar dhe shqyrtuar gjendjen aktuale sa i përket monitorimit të shëndetit të pyjeve dhe masat që duhet ndërmarrë në parandalimin e rrezikut nga patogjenët biotik, abiotik dhe... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31