REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministria e Bujqësisë përkrahë dhe promovon bujqësinë organike 2019-12-12 Prishtinë, 12 dhjetor 2019 - Prodhimtaria bujqësore organike, viteve të fundit ka filluar të përkrahet edhe nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Përmes programeve mbështetëse, MBPZhR-ja i përkrahë kultivuesit e prodhimeve organike, ku ndër vite ka pasur edhe rritje të sipërfaqeve të kultivuara me këto produkte. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31