REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministrja Zivic uron Vitin e Ri 2020

31.12.2019

Prishtinë, 31 dhjetor 2019 -  Ministrja në detyrë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic uron të gjithë qytetarët për vitin e ri 2020.

\"Urimet e mia të sinqerta me rastin e vitit të ri 2020 për të gjtihë qytetarët. Në emër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe emrin tim personal, unë uroj të gjithë qytetarët që viti i ri të ju sjellë shëndet të mirë, shumë suksese, gëzim dhe momente të bukura në familjet tuaja. Duke shpresuar se viti i ardhshëm do të jetë vit i frytshëm për ne, në avancimin e mëtejmë në të gjitha sferat e jetës, uroj që të vlerësojmë dhe respektojmë njerëzimin, cdoherë këtu duke na shoqëruar solidariteti dhe toleranca. Kaloni pushimet në harmoni dhe dashuri me më të dashurit tuaj\", thuhet më tej në urimin e ministers Zivic.

 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31