REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministrja Zivic uron të gjithë besimtarët për Krishtlindjet Katolike

24.12.2019

Prishtinë, 24 dhjetor 2019 –  Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic i uron Krishtlindjet të gjithë besimtarëve të cilët festojnë këtë festë sipas kalendarit Gregorian.

“Në emër të Ministrisë së Bujqësisë dhe në emrin tim, uroj për festën më të gëzueshme për të gjithë besimtarët krishterë me dëshirën që të festoni në gëzim, prosperitet, dashuri dhe harmoni. Le të jetë kjo ditë e gëzueshme, të sjellë paqe dhe simpati për të gjithë dhe të na kujtojë vlerat e vërteta që na çojnë përpara përmes tolerancës, bujarisë dhe respektit të ndërsjellë. Kaloni këto pushime të rrethuar nga të dashurit tuaj", tha Ministrja Zivic.

 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31