MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Prezantohet Raporti mbi Menaxhimin e Zjarrit në Natyrë, përfshirë udhëzimet për menaxhimin e zjarrit në Kosovë 2024-03-28 Prishtinë, 28 mars 2024 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural organizoi punëtorinë e katërt me radhë në kuadër të programit Menaxhimi i Zjarrit në Natyrë për Ballkanin Perëndimor, i cili u mbajt dje në Prishtinë e që financohet nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim - SDC, koordinohet nga kompania Farmahem nga... më shumë
U shënua 21 Marsi - Dita Ndërkombëtare e Pyjeve 2024-03-21 Prishtinë, 21 mars 2024 - Nën organizimin e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Organizatën e Kombeve të Bashkuara për Ushqim dhe Bujqësi - FAO sot u shënua 21 Marsi - Dita Ndërkombëtare e Pyjeve e cila këtë vit mbajti temën “Pyjet dhe Inovacioni: Zgjidhje e re për një botë më të... më shumë
Zëvendësministri Demelezi vizitoi fermerët e Karadakut 2024-03-12 Prishtinë, 12 mars 2024 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi i shoqëruar nga drejtori i Bujqësisë në Komunën e Gjilanit, Bajram Isufi kanë vizituar blegtorët e Karadakut, ku për së afërmi kanë parë ecurinë e veprimtarive blegtorale të këtyre fermerëve në këtë zonë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31