MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci: Të përkushtuar në realizmin e qëllimeve tona 2023-05-10 Prishtinë, 10 maj - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, pas mbledhjes së Qeverisë e cila u mbajt ditën e sotme, mbajti një konferencë për media përmes së cilës shpalosi të arriturat e dikasterit me të cilin udhëheq, si dhe prezantoi disa nga projektet të cilat do të realizohen këtë vit e tutje. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31