REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri i BPZhR-së, Faton Peci nënshkruan UA për kafshët shoqëruese 2023-05-25 Prishtinë, 25 maj - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci në mëngjesin e sotëm nënshkroi Udhëzimin Administrativ për kushtet dhe kërkesat teknike që duhet plotësuar nga strehimoret e kafshëve shoqëruese, akt ky ligjor i cili ua përcakton komunave në mbarë territorin e Rep. së Kosovës, kushtet se si duhet t’i... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31