MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci qëndron për vizitë në Varosh të komunës së Ferizajit 2023-03-13 Prishtinë, 11 mars - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ditën e shtunë qëndroi për vizitë në fshatin Varosh të Ferizajt, në fermën blegtorale të vëllezërve Zylbear dhe Fehmi Rrysha, të cilët pas punës së tyre në shtetet e perëndimit, si Gjermani e Zvicër janë kthyer në vendlindje për... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31