REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Mustafa pranë kultivuesve pejanë, mbështet fuqizimin e tyre 2020-04-11 Prishtinë, 11 prill 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, i shoqëruar nga kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, gjatë ditës së sotme ka vizituar kultivuesit e perimeve në fushë të hapur e në serra, ata të boronicës, si dhe ka monitoruar nga afër mbjelljet pranverore në këtë komunë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30