REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Mustafa pranë kultivuesve në kohë pandemie 2020-04-20 Prishtinë, 20 prill 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa i shoqëruar nga Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti gjatë ditës së sotme ka vizituar prodhuesit dhe përpunuesit e mishit si dhe ka monitoruar nga afër mbjelljet pranverore në këtë komunë. më shumë
Ministri Mustafa vizitoi fermerët në Kamenicë 2020-04-20 Prishtinë, 20 prill 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, ka vazhduar edhe sot vizitat në terren, për të parë nga afër mbarëvajtjen e veprimtarive bujqësore dhe gjendjen e fermerëve në kohën e pandemisë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30