MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Peci në takimin vjetor mes Suedisë dhe Kosovës Prishtinë, 20 qershor 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka marrë pjesë në takimin vjetor mes Suedisë dhe Kosovës, i cili është zhvilluar me qëllim... Ministri Peci në takimin vjetor mes Suedisë dhe Kosovës
Ministri Peci takoi ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Jonathan Hargreaves 18.06.2024 Ministri Peci takoi ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Jonathan Hargreaves Prishtinë, 18 qershor 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka pritur në takim Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Jonathan Hargreaves, me të cilin biseduan rreth mundësive të bashkëpunimit përmes projekteve konkrete që do të mundësonin avancimin e sektorit të bujqësisë në Kosovë.Gjatë këtij takimi, ata shprehën gatishmërinë për vazhdimin e bashkëpunimit në në fusha të ndryshme përmes kanaleve diplomatike, me fokus të veçantë në mbështetje të...
Zv.ministri i BPZhR-së, Raduloviq ka vizituar fermerë në veriun e Kosovës 10.06.2024 Zv.ministri i BPZhR-së, Raduloviq ka vizituar fermerë në veriun e Kosovës Prishtinë, 10 qershor 2024 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Lazar Raduloviq vizitoi tre familje në komunën Zveçanit. Ai fillimisht u mirëprit nga familja Mirković e cila merret me kultivimin e perimeve, duke prodhuar domate, speca dhe patate. Ndërsa, familja e dytë nikoqire e Zëvendësministrit Raduloviq ishte ajo e Bojan Dragoviq i cili me shumë zell kultivon 4 hektarë tokë, duke prodhuar grurë dhe jonxhë. Përveç kësaj, ai dhe familja e tij rrisin lopë dhe derra.
Zv. ministri Demelezi vizitoi fermerë në komunën e Gjakovës 06.06.2024 Zv. ministri Demelezi vizitoi fermerë në komunën e Gjakovës Prishtinë, 6 qershor - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi i shoqëruar nga deputeti i Kuvendit të Republikës Kosovës, Agon Batusha, vizituan blegtorët e fshatrave të ndryshme të Gjakovës.

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30