REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Zëvendësministri Januzi takoi kryetarin e Mitrovicës

28.07.2015

28 korrik 2015 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi është pritur në një takim pune  nga Kryetari i komunës së Mitrovicësë, Agim Bahtiri.
 
Kryetari Bahtiri e informoi Zëvendësministrin Januzi për punën e komunës së Mitrovicës  ne veçanti ne fushen e bujqësisë dhe pylltarisë.
 
Zëvendësministri Januzi u interesua për sektorin e bujqesise dhe agrorurual ne Mitrovicë, po ashtu u interesua rreth  subvencioneve për fermerët e komunës së Mitrovicës dhe për Projektet e Zhvillimit Rural.
 
Interesimi i Zëvendësministrit Januzi ishte po ashtu për shfrytzimin dhe mbrojtjen e tokës bujqësore dhe tokës pyjore si dhe mundësitë e shtimit të kapaciteve dhe sipërfaqeve nën ujitje. 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31