REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Instituti Bujqësor i Kosovës po vazhdon punën, pavarësisht gjendjes së krijuar

29.04.2020

Prishtinë, 29 prill 2020 – Instituti Bujqësor i Kosovës, i cili funksionon në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, njofton të gjitha palët e interesit se është duke vazhduar punën pa ndërprerje, pavarësisht situatës së krijuar në vend nga pandemia.

Instituti Bujqësor i Kosovës, po e vazhdon aktivitetin e tij, duke vlerësuar nevojat ditore të sektorit të prodhimtarisë bujqësore gjatë sezonës pranverore, si dhe nevojat e përditshme të operatorëve ekonomik që tregtojnë apo përpunojnë inpute apo produkte bujqësore.

IBK-ja, fton të gjitha palët e interesit, që mos të hezitojnë për kërkimin e shërbimeve të nevojshme për ta.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31