REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kosova dhe Sllovenia, mundësi të reja bashkëpunimi në bujqësi 2021-10-01 Prishtinë, 01 tetor 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka pritur sot në një takim Ambasadoren e Sllovenisë në Kosovë, Minca Benedejcic të shoqëruar nga Drejtori i Odës Sllovene të Bizneseve, Bajram Fusha me të cilët ka diskutuar rreth mundësive për bashkëpunim të mëtejmë në sektorët që... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31