MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Peci takoi përfaqësuesit e shoqatave bujqësore Prishtinë, 18 prill 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka takuar sot përfaqësuesit e disa shoqatave bujqësore në vend, me të cilët kanë diskutuar për... Ministri Peci takoi përfaqësuesit e shoqatave bujqësore
Komunikatë për Media 17.04.2024 Komunikatë për Media Prishtinë, 17 prill 2024 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural i është bashkuar fushatës sensibilizuese të Ministrisë së Drejtësisë “Sot dhe çdo ditë tjetër”, me qëllim të promovimit të Politikës kundër Ngacmimit Seksual në Organet e Administratës Publike në Republikën e Kosovës, politikë kjo e aprovuar nga Qeveria e Kosovës.
Zëvendësministri Radulovic vizitoi fermerët në fshatin Bërnicë dhe Gracë 17.04.2024 Zëvendësministri Radulovic vizitoi fermerët në fshatin Bërnicë dhe Gracë Prishtinë, 17 prill - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Lazar Radulovic ka vizituar fermerët në fshatin Bërnicë të Poshtme të Komunës së Prishtinës dhe ata në fshatin Gracë të Komunës së Vushtrrisë, ku nga afër është njohur me veprimtaritë bujqësore që zhvillohen në këto fshatra.
Zgjatet deri më 29 prill afati i aplikimit për subvencione 12.04.2024 Zgjatet deri më 29 prill afati i aplikimit për subvencione Prishtinë, 12 prill 2024 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka marrë vendim për zgjatjen e afatit për aplikim për pagesa direkte/subvencione për kulturat bujqësore për vitin 2024 deri më 29 prill 2024, në ora 16:00.

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30