REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Zëvendësministrat

   

Tihomir DimiçZëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Tihomir Dimiç ka lindur në Lipjan në vitin 1975.

Shkollën fillore e kreu në fshatin Uglarë të komunës së Graçanicës, pastaj u regjistrua në Gjimnazin “Shën Sava” në Fushë Kosovë, të cilin e mbaroi në vitin 1994.

Ka diplomuar në Fakultetin Ekonomik në Beograd.

Ka përvojë shumëvjeçare të punës në organet komunale të Komunës së Fushë Kosovës. Ka qenë udhëheqës i sektorit për Bujqësi në Komunën e Fushë Kosovës.

Është i martuar, baba i një fëmije dhe jeton në fshatin Uglarë të Komuna e Graçanicës.

[email protected]
 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31