REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Zëvendësministrat

   

Lazar RadulovićZëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Lazar Radulović ka lindur më 06 tetor 1969 në Prishtinë. 

Nga viti 2009 deri në vitin 2022, kryetar i Shoqatës Malazeze të Lovçenit. 

2011-2013 këshilltar politik i Ministrit në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale. 

 2016-2019 anëtar i Këshillit Konsultativ për Komunitete në Zyrën e Presidentit të Kosovës.

2019-2020 është zgjidhur Kryetar i Këshillit Konsultativ për Komunitete në zyrën e Presidentit të Republikës së Kosovës. 

Nga dhjetori i vitit 2022 deri më 14 Janar të vitit 2023 këshilltar politik për kthimin e Ministrit në Ministrinë e Kthimit dhe Komuniteteve. 

Nga 14.01.2023, i emëruar nga Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, zëvendësministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.  

E- mail: [email protected]
Tel: +383-200-38459
Mob: +383 (0) 49 595 366  

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30