REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Njoftim

23.12.2022

Të nderuar fermerë, ju njoftojmë se Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë - AZHB do të punoj edhe nesër, e shtunë me datë 24.12.2022 nga ora 8.00-16.00 për pranimin e Kërkesave për Pagesën e Avancit për programin e vitit 2022.

Të gjithë fermerët që kanë kërkesa për pagesë luten të paraqiten në Zyrën Qendrore të AZHB-së në Prishtinë në Rr. “Ukshin Hoti”, ish-kompleksi “Ramiz Sadiku” kati i 9.

 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29