REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministrja Zivic uron Krishtlindjen Ortodokse

06.01.2020

Prishtinë, 06 janar 2020 – Të gjithë besimtarëve që festojnë Krishtlindjet sipas kalendarit Julian, ministrja në detyrë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ua përcjellë urimet më të përzemërta.

“Në emër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe në emrin tim, është kënaqësia ime të dërgoj urimet e mia të ngrohta për të gjithë anëtarët e besimit ortodoks. Uroj që Krishtlindjet t'u sjellin shëndet të mirë, sukses dhe prosperitet, duke mbushur shtëpitë tuaja me ngrohtësi dhe gëzim. Dhe, festa më e gëzueshme e krishterë mund të na nxisë të kuptojmë mes njerëzve, të forcojmë virtytet e paqes dhe solidaritetit dhe të na japin forcën për t'u përballur me të gjitha sfidat. Gëzuar Krishtlindjet ”, thuhet në urimin e ministres Zivic.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31