REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministrja Zivic uron Fitër Bajramin

03.06.2019

Prishtinë, 3 qershor 2019 – Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, uron Fitër Bajramin gjithë qytetarëve dhe besimtarëve të fesë islame.

“U dërgoj urimet më të sinqerta me rastin e Fitër Bajramit për të gjithë besimtarët e fesë islame. Uroj që këto ditë festive t’i kaloni në paqe shpirtërore me familjen, fqinjët dhe miqtë dhe ndani gëzimin të cilën ofron shpirti i bashkimit, tolerancës dhe mirëkuptimit të ndërsjellë”.

 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30