REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministria e Bujqësisë organizoi trajnimin për fillimin e periudhës së aplikimit për subvencione

07.09.2021

Prishtinë, 07 shtator 2021 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, në vazhdën e përgatitjeve për publikimin e Thirrjes për aplikim për Pagesa Direkte 2021- subvencione, ka organizuar sot trajnimin online me të gjithë zyrtarët e Drejtorive Komunale për Bujqësi dhe zyrtarët e pagesave direkte në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë, të cilët do të jenë të përfshirë në procesin e aplikimit.

Gjatë këtij trajnimi, zyrtarët përgjegjës janë  njoftuar se pas aprovimit të Programit të Pagesave Direkte 2021, nga  Ministri i MBPZhR, Faton Pecit dhe nënshkrimit dhe hyrjes në fuqi të Udhëzimit Administrativ Nr. 07/2021, janë plotësuar të gjitha procedurat administrative dhe ligjore për fillimin e fazës së aplikimit.  Krahas kësaj, ata janë njoftuar edhe me gjithë dokumentacionin përcjellës, të nevojshëm për procesin aplikues.

Gjatë këtij organizmi, është kërkuar që të respektohen masat anti COVID-19, në përputhje me Vendimet e Qeverisë.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31