MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci pret në takim Zv. Presidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland 2023-05-19 Prishtinë, 19 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci e mirëpriti në një takim zyrtar Zëvendës Presidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland me të cilin bashkëbiseduan mbi aspekte të ndryshme të zhvillimit bujqësor, duke përfshirë praktikat e qëndrueshme të bujqësisë, qasjen në tregun evropian,... më shumë
Nga qershori - 10 milionë euro grant për sistemin e ujitjes 2023-05-17 Prishtinë, maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, mirëpriti në takim Drejtorin e Bankës Botërore për Kosovë dhe Maqedoninë Veriore, Massimiliano Paolucci, me të ç’rast bashkëbiseduan rreth mundësive të thellimit të bashkëpunimit të cilat kanë për synim ngritjen e kapaciteteve bujqësore të... më shumë
Fermerët e përshëndesin procesin e lehtësuar për aplikim për subvencione 2023-05-14 Prishtinë, 14 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci sot vizitoi fermerin Gjon Musollin në Istog i cili në fermën e tij mjaft mbarështon rreth 500 dele dhe qingja, 70 krerë lopë prej të cilave merr 1100 deri në 1600 litra qumësht në ditë nga kjo veprimtari. Z. Musolli, gjithashtu punon edhe tokën me rreth 200 hektarë prej... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30