MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Nga qershori - 10 milionë euro grant për sistemin e ujitjes 2023-05-17 Prishtinë, maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, mirëpriti në takim Drejtorin e Bankës Botërore për Kosovë dhe Maqedoninë Veriore, Massimiliano Paolucci, me të ç’rast bashkëbiseduan rreth mundësive të thellimit të bashkëpunimit të cilat kanë për synim ngritjen e kapaciteteve bujqësore të... më shumë
Fermerët e përshëndesin procesin e lehtësuar për aplikim për subvencione 2023-05-14 Prishtinë, 14 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci sot vizitoi fermerin Gjon Musollin në Istog i cili në fermën e tij mjaft mbarështon rreth 500 dele dhe qingja, 70 krerë lopë prej të cilave merr 1100 deri në 1600 litra qumësht në ditë nga kjo veprimtari. Z. Musolli, gjithashtu punon edhe tokën me rreth 200 hektarë prej... më shumë
Ministri Peci: MBPZhR-ja do të vazhdoj përkrahjen për agrobizneset 2023-05-12 Prishtinë, 12 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci vizitoi kompaninë “Fresco Group”në Prishtinë, e cila operon në treg prej viteve 70-ta. Fillimisht janë marrë me prodhimet familjare që janë tregtuar në tregun e atëhershëm me shumicë dhe ka vazhduar me rritje të vazhdueshme deri në arritjen e qëllimit... më shumë
Ministri Peci: Të përkushtuar në realizmin e qëllimeve tona 2023-05-10 Prishtinë, 10 maj - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, pas mbledhjes së Qeverisë e cila u mbajt ditën e sotme, mbajti një konferencë për media përmes së cilës shpalosi të arriturat e dikasterit me të cilin udhëheq, si dhe prezantoi disa nga projektet të cilat do të realizohen këtë vit e tutje. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30