MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zv. Ministri Demelezi qëndroi për vizitë në fshatin Nerodime 2023-08-15 Prishtinë, 15 gusht 2023 -“ Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi ka zhvilluar një vizitë në fshatin Nerodime, tek ferma e Rasim Hamiti, një fermer i suksesshëm i cili ka 150 koshere bletësh dhe njëkohësisht është përfitues i grantit me projektin “Ndërtimin e Dhomës së Mjaltit dhe blerja e pajisjeve... më shumë
Rreth 1 milion Euro investime për bujqit e Mitrovicës 2023-07-09 Prishtinë, 9 korrik 2023 - Vjollca Kurti nga fshati Vllahi e komunës së Mitrovicës sot ishte nikoqire e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci. Vjollca është përfituese e Programit për Zhvillim Rural / Grante 2022 për ngritje të pemishtes me boronicë në vlerë të projektit rreth 60,000 Euro dhe njëkohësisht... më shumë
Fermerët e zellshëm, asete të zhvillimit të bujqësisë 2023-07-08 Prishtinë, 8 korrik 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci u prit për vizitë nga fermeri Vesel Krasniqi në fshatin Çabiq i cili njëherësh është edhe përfitues për herë të parë i mbështetjes financiare shtetërore. Edhe pse fillimisht në listë të pritjes, ai përmes Programit për Zhvillim Rural... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31