REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Mustafa zhvilloi videokonferencë me ministrat e bujqësisë të Ballkanit Perëndimor dhe Komisionin Evropian 2020-04-22 Prishtinë, 22 prill 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka zhvilluar sot një videokonferencë me ministrat e bujqësisë të shteteve të Ballkanit Perëndimor dhe përfaqësuesit e Komisionit Evropian / DG Agri dhe DG Near, për të diskutuar mbi ndikimin e pandemisë COVID-19 në sektorin e bujqësisë dhe zhvillimin rural... më shumë
Ministri Mustafa pranë kultivuesve në kohë pandemie 2020-04-20 Prishtinë, 20 prill 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa i shoqëruar nga Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti gjatë ditës së sotme ka vizituar prodhuesit dhe përpunuesit e mishit si dhe ka monitoruar nga afër mbjelljet pranverore në këtë komunë. më shumë
Ministri Mustafa vizitoi fermerët në Kamenicë 2020-04-20 Prishtinë, 20 prill 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, ka vazhduar edhe sot vizitat në terren, për të parë nga afër mbarëvajtjen e veprimtarive bujqësore dhe gjendjen e fermerëve në kohën e pandemisë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31