REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zëvendësministri Demelezi mori pjesë në punëtorinë për sigurimet bujqësore 2022-05-31 Prishtinë, 31 maj 2022 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi, ka marrë pjesë në punëtorinë dy-ditore “Sigurimet Bujqësore dhe qasja në financa dhe sigurime”, e cila është organizuar nga MBPZhR-ja dhe Korporata Ndërkombëtare Financiare (IFC), njëherit anëtare e Grupit të Bankës Botërore. më shumë
Rritet përkrahja për kultivuesit e bimëve mjekësore dhe aromatike 2022-05-30 Prishtinë, 30 maj 2022 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes programeve mbështetëse do të zgjerojë përkrahjen për kultivuesit dhe përpunuesit e bimëve mjekësore dhe aromatike, me qëllim që ky nënsektor t’i shtojë edhe më tej kapacitetet për prodhim dhe përpunim. më shumë
MBPZhR dhe IFC diskutojnë për sigurimet bujqësore 2022-05-30 Prishtinë, 30 maj 2022 - Me qëllim të krijimit të një sektori të qëndrueshëm të bujqësisë, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Korporatën Ndërkombëtare Financiare – IFC, anëtare e Grupit të Bankës Botërore kanë organizuar punëtori dy- ditore në “Hotel... më shumë
Ministri Peci takoi Ambasadoren e Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv 2022-05-30 Prishtinë, 30 maj 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci priti sot në takim Ambasadoren e parë të Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv, me të cilën ka biseduar rreth thellimit të bashkëpunimit dhe krijimit të mundësive me qëllim të zhvillimit të sektorit të bujqësisë në Kosovë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31