MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci viziton fermerë nga fshati Kçiq 2023-04-16 Prishtinë, 16 prill 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nën shoqërinë e deputetes Ardita Fejza, sot qëndruan për vizitë në fshatin Kçiq të Mitrovicës me ç’rast u mirëpritën me dashamirësi nga fermerë të këtij fshati.Duke parë nga afër punën dhe aktivitetin e tyre bujqësor,... më shumë
Mbahet punëtoria për Menaxhimin e Zjarrit në Natyrë në Ballkanin Perëndimor 2023-04-14 Prishtinë, 13 prill - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural bashkë me partnerët nga Programi për Menaxhimin e Zjarrit në Natyrë në Ballkanin Perëndimor (LFMWB) organizuan punëtorinë fillestare për Menaxhimin e Zjarrit në Natyrë (LFM), në bashkëpunim me Qendrën Rajonale për Monitorimin e Zjarrit, e financuar nga Agjencia Zvicerane... më shumë
Ministri Faton Peci: Jemi në shërbim të fermerit, në shërbim të Kosovës! 2023-04-02 Prishtinë, 2 prill 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë ditës së sotme qëndroi për vizitë tek fermeri Arben Avdiu, nga fshati Abri e Poshtme e Drenicës. Tani e shumë vite, familja Avdiu kultivon fidane të perimeve, si speca, tranguj, domate, dredhëza, etj; Ndërsa, këtë vit synon që ti kultivoj rreth 100 mijë... më shumë
Zgjatet periudha për aplikim për subvencione 2023-03-28 Prishtinë, 28 mars - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka marrë vendim për zgjatjen e afatit për aplikim për pagesa direkte/subvencione për kulturat bujqësore për vitin 2023, nga data 30 mars deri me 06 prill 2023 në ora 16:00. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31