REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Fillon mbledhja e të dhënave për planin e menaxhimit të pyjeve në Radushë 2022-03-31 Me qëllim të përfshirjes së palëve të interesit në hartimin e planit të menaxhimit të pyjeve në Njësinë Menaxhuese Radusha, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Programin e FAO-s për pylltari dhe Agjencinë Pyjore të Kosovës kanë organizuar punëtorinë e parë në Istog me zyrtarët... më shumë
Zëvendësministri Demelezi zhvilloi një takim me përfaqësuesit e IFC-së 2022-03-25 Prishtinë, 25 mars 2022 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi ka zhvilluar një takim online më përfaqësuesit e Korporatës Ndërkombëtare Financiare (IFC), në kuadër të Projektit për Zhvillimin e Tregjeve të Kapitalit Bujqësor në partneritet me Sekretariatin Shtetëror për Çështjet... më shumë
MBPZhR merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare për Zhvillimin Rajonal 2022-03-25 Prishtinë, 25 mars 2022 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural po merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare për Zhvillimin Rajonal e cila u organizua nga Ministria e Zhvillimit Rajonal dhe po mbahet në Prishtinë, ku synimi kryesor është forcimi i komunikimit, rritja e bashkëpunimit ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor përmes... më shumë
Ministri Peci: Bashkëpunimi me komunat prioritet për zhvillimin e bujqësisë 2022-03-24 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë vizitës që e zhvilloi sot në Komunën e Podujevës është takuar me kryetarin e kësaj komune, Shpejtim Bulliqi, me ç’rast kanë diskutuar për thellimin e bashkëpunimit mes të dyja institucioneve për avancimin e sektorit të bujqësisë në këtë rajon. më shumë
Përfaqësues të lartë shtetëror shënuan Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve 2022-03-21 Prishtinë, 21 mars 2022 - Resurset pyjore të Kosovës në politikat institucionale janë vendosur si një prioritet kombëtar, të cilat janë edhe një potencial i madh për zhvillimin ekonomik të vendit. Përmes avancimit të politikave të duhura pyjore dhe realizmit të një sërë projektesh, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28