MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci: PPD 2023 u dedikohet bujqve që punojnë tokën 2023-04-17 Prishtinë, 17 prill 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë ditës vizitoi fermerët Gazmend dhe Ridvan Emini nga fshati Ribar i Vogël i komunës së Lipjanit, të cilët konsiderohen shembull pozitiv i kontributit për atdheun, pasi gjithë investimin nga puna në mërgim e kanë investuar në Kosovë, duke ngritur fermën... më shumë
Ministri Peci viziton fermerë nga fshati Kçiq 2023-04-16 Prishtinë, 16 prill 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nën shoqërinë e deputetes Ardita Fejza, sot qëndruan për vizitë në fshatin Kçiq të Mitrovicës me ç’rast u mirëpritën me dashamirësi nga fermerë të këtij fshati.Duke parë nga afër punën dhe aktivitetin e tyre bujqësor,... më shumë
Mbahet punëtoria për Menaxhimin e Zjarrit në Natyrë në Ballkanin Perëndimor 2023-04-14 Prishtinë, 13 prill - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural bashkë me partnerët nga Programi për Menaxhimin e Zjarrit në Natyrë në Ballkanin Perëndimor (LFMWB) organizuan punëtorinë fillestare për Menaxhimin e Zjarrit në Natyrë (LFM), në bashkëpunim me Qendrën Rajonale për Monitorimin e Zjarrit, e financuar nga Agjencia Zvicerane... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30