REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Deklarata e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa në konferencën për media, sot më 20.07.2020 ku shpalli të hapur thirrjen për aplikime për grante dhe subvencione 2020-07-20 Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sot ka hapur thirrje për aplikim për fermerët, agro-përpunuesit dhe bizneset rurale për disa masa të Programit të Zhvillimit Rural 2020-21 dhe për të gjitha masat e Programit për Pagesat Direkte për vitin 2020, me një buxhet prej gjithsej 53 milion eurove. më shumë
Ministri Mustafa: Fermerët llapjanë do ta kenë mbështetjen time 2020-07-08 Prishtinë, 08 korrik 2020 -Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa i shoqëruar nga ushtruesi i detyrës së Kryetarit të Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari kanë vizituar kultivuesit e pemëve të imta dhe blegtorët e kësaj komune, për të parë nga afër ecurinë e aktiviteteve bujqësore të këtyre... më shumë
Kryeministri Hoti: Qeveria do t’i dyfishojë subvencionet për bujqësinë 2020-07-04 Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti i shoqëruar nga zëvendëskryeministri Driton Selmanaj dhe nga ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa ka marrë pjesë në hapjen simbolike të fushatës së korrje-shirjeve të grurit, që nisi sot në Shirokë të Suharekës, më konkretisht në 54 hektarët e mbjellë me... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31