MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar Bujqësor në Paris 2024-02-27 Prishtinë, 27 shkurt 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci me ftesë të ministrit të Bujqësisë dhe Sovranitetit Ushqimor të Francës, Marc Fesneau, ka marrë pjesë në edicionin e 60-të të Panairit Ndërkombëtar Bujqësor të Parisit (Salon International de l'Agriculture - SIA) në Paris - Porte de Versailles. më shumë
Zëvendësministri Demelezi merr pjesë në Ditën Fushore të Boronicës 2024-02-27 Prishtinë, 27 shkurt 2024 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi ka marrë pjesë sot në Ditën Fushore të Boronicës, që u mbajt në pemishten “BerryKode”, në fshatin Maxhunaj të Vushtrrisë. Kjo ditë fushore është organizuar nga Shoqata Nacionale "Mjedra e Kosovës", me mbështetjen e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29