MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci: Po i rrisim investimet në bujqësi 2023-12-05 Prishtinë, 5 dhjetor 2023 -“ Përmes granteve bujqësore të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural fermerët po i zgjerojnë dhe fuqizojnë veprimtaritë e tyre bujqësore.Suksesin e këtyre investimeve e ka parë nga afër Ministri i BPZhR-së, Faton Peci, gjatë vizitave të tij në Komunën e Rahovecit, Vushtrrisë dhe... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31