REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Task Forca për Mbrojtjen e Tokës Bujqësore mbajti takimin e parë 2022-05-16 Prishtinë, 16 maj 2022 - Task Forca për Mbrojtjen e Tokës Bujqësore nga Ndërtimet e Paplanifikuara Urbane dhe Degradimin e saj ka mbajtur sot takimin e parë, i cili është kryesuar nga Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Blerim Hasani e ku pjesëmarrës ishin përfaqësues nga Zyra e Kryeministrit, si dhe ata... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29