REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci takoi ambasadoren e Maqedonisë së Veriut, Shpresa Jusuf 2021-05-26 Prishtinë, 26 maj 2021- Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, zhvilloi sot një takim me ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shpresa Jusufi, me të cilën ka biseduar për zhvillimin e bujqësisë, si dhe për mundësinë e bashkëpunimit në projekte të ndryshme bujqësore në mes të dy shteteve. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31