REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Lansohet AgromarketKS, treg online për fermerët e Kosovës 2021-05-20 Prishtinë, 20 maj 2021 - Fermerët e Republikës së Kosovës tashmë do ta kenë në dispozicion tregun e tyre online, në të cilin do ta kenë më të lehtë shitjen e prodhimeve të tyre bujqësore. Platforma AgromarketKS është projekti më i ri digjital, i cili do të ju vijë në mbështetje fermerëve dhe funksionon si treg i gjelbër... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31