REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Mustafa takon Shoqatën e Gastronomëve 2020-08-26 Prishtinë, 26 gusht 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa priti në takim gjatë ditës së sotme Kryetarin e Shoqatës së Gastronomëve, Petrit Kllokoqin dhe përfaqësues të tjerë të shoqatës, për të diskutuar rreth gastronomisë në vendin tonë. më shumë
Ministri Mustafa: Dyfishohet buxheti për pagesat direkte në bujqësi 2020-08-13 Prishtinë, 13 gusht 2020 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka dyfishuar buxhetin për pagesat direkte/subvencionet për vitin 2020. Për përkrahjen e fermerëve përmes subvencioneve, do të jenë edhe 26 milionë euro shtesë, krahas 53 milionë eurove të buxhetit të rregullt. Kjo është bërë e mundur përmes një vendimi... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31