REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Pas lehtësimit të masave mbi menaxhimin e COVID-19, ministri Mustafa merr dy vendime të reja drejt përshpejtimit të pagesave të granteve 2020-06-16 Prishtinë, 16 qershor 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa pas lehtësimit të masave mbi menaxhimin e COVID-19, përmes dy vendimeve të reja të cilat hyjnë në fuqi me datë 22.06.2020 (e hënë), inkurajon fermerët dhe agro-përpunuesit që të vazhdojnë me punën e tyre të pandalshme në implementimin e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30