REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Mustafa merr përkrahjen e Bankës Botërore për projektet bujqësore 2020-06-12 Prishtinë, 12 qershor 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa gjatë ditës ka zhvilluar një takim virtual me misionin e Bankës Botërore, të udhëhequr nga menaxheri i Zyrës së BB-së në Kosovë, Marco Mantovanelli dhe përgjegjësen e ekipit për sektorin e bujqësisë, Silvia Mauri me të cilët ka... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30