REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zëvendësministri Imri Demelezi vizitoi Institutin Bujqësor të Kosovës 2020-05-15 Prishtinë, 15 maj 2020 - Zëvendësministri i MBPZhR-së, Imri Demelezi ka vizituar Institutin Bujqësor të Kosovës dhe Qendrën Gjenetike të Kosovës, për të parë nga afër veprimtaritë që zhvillohen në këto institucione. Ai ka theksuar rëndësinë e laboratorëve, serrës dhe fushave eksperimentale të IBK-së në Vitomericë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31