REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Sqarim për media i ministrit të Bujqësisë, Besian Mustafa 2020-02-11 Prishtinë, 11 shkurt 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, sqaron opinionin publik, pas raportimeve të gazetës së përditshme “Koha Ditore”, në shkrimin me titullin “Ministri Mustafa mban jashtëligjshëm në detyrë të dyshuar për abuzim me miliona euro”, të botuar sot ( e martë), datë 11.02.2020.... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29