REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministrja Zivic në Forumin Global për Ushqim dhe Bujqësi 2020 në Berlin 2020-01-16 Ministrja në detyrë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic bashkë me Sekretarin e Përgjithshëm të ministrisë, Kapllan Halimi, me ftesë të Ministres së Ushqimit dhe Bujqësisë të Gjermanisë, Julia Klokner, po marrin pjesë në Forumin Global për Ushqim dhe Bujqësi, në Berlin të Gjermanisë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31