REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Fermerët vendor përfitojnë nga kultivimi i bimëve aromatike 2019-11-24 Prishtinë, 24 nëntor 2019 - Kultivimi i drithërave dhe bimëve mjekësore aromatike, janë disa nga veprimtaritë bujqësore, me të cilat merret Driart Mehmetaj. Familja e tij nga fshati Gurrakoc i Istogut tash e disa vite merren me bujqësi e me blegtori. Edhe pse në moshë të re, ai flet me shumë pasion për punën që bën. më shumë
Tabe Krasniqi, shembull i një fermereje të suksesshme 2019-11-17 Prishtinë, 17 nëntor 2019 - Sektori i bujqësisë, është bërë atraktiv edhe për femrat, të cilat me angazhimin e tyre në veprimtari bujqësore po tregohen mjaft të suksesshme. Njëra ndër këto fermerë është edhe Tabe Krasniqi, e cila ka më shumë se 10 vjet që merret me mbarështimin e lopëve qumështore. Veprimtarinë e saj... më shumë
Kosova vendtakim i Ministrave të Bujqësisë së Evropës Juglindore 2019-11-12 Prishtinë, 12 nëntor 2019 - Kosova e ka marrë presidencën e Grupit Rajonal për Zhvillimin Rural në Evropën Juglindore(SWG), për një periudhë një vjeçare. Presidenca për kryesimin e këtij grupi, i është dorëzuar sot nga Republika e Maqedonisë së Veriut, Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural të... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30