REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Mbështetje e vazhdueshme përmes Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural 2019-05-28 Prishtinë, 28 maj 2019 - Përmes Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2019, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural synon rritjen e konkurrueshmërisë së sektorit të bujqësisë, përmirësimin e jetës së banorëve të zonave rurale, krijimin e vendeve të reja të punës dhe zhvillimin e përgjithshëm... më shumë
Ministrja Zivic prezantoi Programin e Zhvillimit Rural në Zveçan 2019-05-27 Prishtinë, 27 maj 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, ka prezantuar Programin e Zhvillimit Rural për vitin 2019, para fermerëve të Komunës së Zveçanit. Me këtë rast, ministrja Zivic, ka treguar se përmes këtij programi synojnë rritjen ekonomike dhe qëndrueshmërinë e sektorit bujqësor në mbarë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31