REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministrja Zivic vizitoi stafin e Agjencisë Pyjore të Kosovës 2019-03-29 Prishtinë, 29 mars 2019 - Stafin e Agjencisë Pyjore të Kosovës sot e vizitoi Ministrja e MBPZHR-së, Dijana Zivic. Ministrja Zivic me stafin e saj u pritën nga Kryeshefi i APK-së, Ahmet Zejnullahu i cili e prezantoi Ministren me stafin e kësaj Agjencie, e cili funksionon në kuadër të MBPZHR-së. më shumë
Aplikimi i teknologjive inovative në bujqësi, e nevojshme për zhvillimin e sektorit 2019-03-29 Prishtinë, 29 mars 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës priti në takim këshilltaren ekonomike në Ministrinë e Shtetit Shqiptar për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Alketa Knuti, e cila bashkë me z. Blerim Gjeladini, ekspert i tërheqjes së investimeve të huaja i prezantuan Ministres dhe bashkëpunëtorëve... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31