REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Shënohet dita e mollës 2018-09-25 Prishtinë, 25 shtator 2018 - Kultivuesit e mollës do të vazhdojnë ta kenë mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes granteve investive dhe subvencioneve, me qëllim të shtimit të prodhimtarisë së kësaj kulture e bashkë me këtë edhe rritjen e cilësisë. Kështu është shprehur... më shumë
Ministri Rikalo vizitoi Institutin Bujqësor në Pejë 2018-09-25 Prishtinë, 25 shtator 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, i shoqëruar nga dy zëvendësministrat, Mevludin Krasniqi dhe Shukri Maxhuni, si dhe Sekretari i Përgjithshëm i ministrisë, Kapllan Halimi, kanë vizituar Institutin Bujqësor të Kosovës me seli në Pejë, ku janë takuar me drejtuesit dhe ekspertët e këtij... më shumë
Ministri Rikalo takoi profesorë dhe studentë nga shteti i IOWA-s 2018-09-24 Prishtinë, 24 shtator 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, ka pritur në një takim profesorë dhe studentë nga shteti i IOWA-s, të cilët i ka njoftuar më për së afërmi me zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë në Kosovë, e në veçanti për potencialet zhvillimore të këtij... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30