REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në konsolidimin e tokave bujqësore 2018-08-03 Prishtinë, 03 gusht 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, ka pritur në një takim zyrtaren nga Ambasada e Gjermanisë në Kosovë, Anja Becki, si dhe udhëheqësin e projektit të GIZ-it “Mbështetje Planifikimit Hapësinor dhe Menaxhimit të Tokës në Kosovë”, Michael Becker, me të cilët ka diskutuar për... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31