REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Vrançi, hardhi dhe verë me traditë shumëshekullore 2018-06-20 Prishtinë, 20 qershor 2018 - Nën organizimin e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, dje në Rahovec filloi simpoziumi shkencor dyditor me titull “Vlera dhe ardhmëri të hardhisë dhe verës Vranç”. më shumë
Fillojnë parapërgatitjet për fushatën e korrje-shirjeve 2018-06-20 Prishtinë, 20 qershor 2018 - Pasi që jemi në kohën e pjekjes së drithërave të bardha dhe nisur nga rëndësia që ka procesi i korrje shirjeve, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim edhe me palët e tjera që ndërlidhen me këtë proces, ka filluar me parapërgatitjet e fushatës së korrje shirjeve për... më shumë
Ministri Rikalo vizitë në qytetin e Rahovecit 2018-06-19 Prishtinë, 19 qershor 2018 - Gjatë ditës së sotme, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo qëndroi për vizitë në qytetin e Rahovecit. Fillimisht Ministri Rikalo mori pjesë në hapjen e simpoziumit shkencor “Vlera dhe ardhmëri e hardhisë dhe verës Vranç”, simpozium ky dyditor i cili po mbahet në po këtë qytet. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30