REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Këshilltarët Politik

  

Mihailo Šćepanović Shef i Kabinetit të Ministrit
Tel: +381 (0)38 200 38704
Email: [email protected]
Danica LabanKëshilltare e lartë politike e Ministrit
Tel: +381(0)38 200 38461
Email: [email protected]
Dragan PetrovicKëshilltar politik i Ministrit
Tel: +381(0)38 200 38459
Email: [email protected]
Muhametalli Mergjollar Këshilltar politik i Ministrit
Tel: +381(0)38 200 38459
Email: [email protected]
Milan Kostic Këshilltar politik i Ministrit
Tel: +381(0)38 200 38459
Email: [email protected]
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31