MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Zëvendësministri Raduloviq vizitoi fermerët në Komunën e Dragashit Prishtinë, 15 korrik 2024 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Lazar Raduloviq ka vizituar disa fermerë në Komunën e Dragashit, ku është njoftuar për së... Zëvendësministri Raduloviq vizitoi fermerët në Komunën e Dragashit
Digjitalizohen shërbimet e kontrolleve zyrtare të AUV-së 03.07.2024 Digjitalizohen shërbimet e kontrolleve zyrtare të AUV-së Prishtinë, 3 korrik 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka marrë pjesë sot në lansimin e projektit të digjitalizimit në Agjencinë e Veterinës dhe Ushqimit, projekt i cili është mbështetur nga Zyra e Bashkimit Evropian.Me këtë rast, Ministri Peci ka theksuar se lansimi i këtij projekti shënon një avancim të çmuar kur bëhet fjalë për modernizim e shumë aspekteve, të cilat kanë të bëjnë me trajtimin e dokumentacionit e mbi të gjitha vlerësoi se digjitalizimi i avancuar rritë sigurinë...
Ministri Peci: Vit i rekordeve të rendimenteve në kulturat bujqësore 01.07.2024 Ministri Peci: Vit i rekordeve të rendimenteve në kulturat bujqësore Prishtinë, 01 korrik 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci në Komunën e Vushtrrisë ka vizituar parcelat bujqësore në këtë komunë, ku ka theksuar se ky vit është vit rekord i rendimenteve pothuajse në çdo kulturë bujqësore, me theks të veçantë drithërat.
Ministri Peci: Në përkrahjen e katërfishtë, kemi rritur përkrahjen në rendimentin e grurit 30.06.2024 Ministri Peci: Në përkrahjen e katërfishtë, kemi rritur përkrahjen në rendimentin e grurit Prishtinë, 30 qershor 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka vizituar fshatin Dubovë të Istogut, ku nga afër ka parë përgatitjet e fermerëve të kësaj ane për fillimin e fushatës së korrje shirjeve. Me këtë rast, ai ishte tek...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31